InterContinental Castellana Madrid.. take the tour
Door: Tim
Blijf op de hoogte en volg Tim
11 Juli 2005 | Spanje, Madrid
... Wil je meer zien, kun je je echt niet beheersen kom dan maar deze kant op.
11 Juli 2005 - 21:26
Michiel:
stiertje stiertje OLEE;D;D -
11 Juli 2005 - 21:37
Tim:
Mick denk dat je toch even wat meer frisse lucht opzoeken want gaat volgens mij niet helemaal goed daar... -
12 Juli 2005 - 11:27
Sjannies Of J00st:
nou Wim, ik hoop dat je het gezellig hebt en als je geluk hebt.... heb je dat ook. ik bedoel tot morgen of anders over jaartje! groetjes j00st of sj4nnies zo u wilt -
12 Juli 2005 - 11:28
SNaud:
Tim,
Mooie foto's, jammer dat je ze niet zelf hebt gemaakt! Wel iets voor de A-tijd of om Bart Z eindelijk eens te zien rennen!!! lalalaters! -
12 Juli 2005 - 15:26
Sonny:
Lekkere site hoor geiligaard!!! Al een paar veulentjes het vlies afzijdig gemaakt??
Geniet van je tijd makker en mocht je op een bepaald moment toch nog in een dipje zitten?? Denk dan maar even aan jeroen en zijn stage, dan kom je er snel genoeg weer bovenop!! En snaud waarom rennnen als je koppen kunt??
sonny -
12 Juli 2005 - 20:39
Veerle (IC):
Hee Tim, vandaag zijn speciaal voor jou de eerste twee kaartjes gekocht voor de Intro! Dinsdag 30 en woensdag 31 augustus ben je van harte welkom! Zou je alleen even je NHTV id-code naar icveerle@hotmail.com willen mailen? Anders kom je alsnog voor niks terug.. Geniet van alles daar en tot eind augustus! Liefs, xx -
13 Juli 2005 - 12:42
Desireeleijdens.waarbenjij.nu:
hey tim, ziet er allemaal super uit zeg!!! Had ook niet anders verwacht doe je ginny de groetjes dikke kus -
16 Juli 2005 - 01:55
Sander:
Timmie!
Alles relaxed zo te zien!
Hier in Aruba ook alles prima behalve dat je af en toe een orkaan op je dak krijgt net zoals gisteren! Voor een update, check www.sandersmit.waarbenjij.nu
Ajooo
Sander -
17 Juli 2005 - 02:55
Tieske:
Hej Remie,
Geen stinkvingers voor mij hoor. Chrisje had alles goed gewassen...
Alles bon in madrid?
Tieske -